španělština zdarma

Zpětná vazba

ALL LEVELS Vydáno dne 13.08.2008

Prosba na čtenáře a návštěvníky španělského webu.



Vaše zpětná vazba

Zdravím Vás všechny, kteří navštěvujete stránky www.spanelstina-zdarma.cz. Mám na Vás všechny velkou prosbu. Při každém podobném projektu je velice důležitá, a to především v začátcích, zpětná vazba, tedy Vaše názory na chod, kvalitu, strukturu stránek a vlastně všeho, co se týká S-Z.

Já si tady můžu totiž vydávat články, psát si tam všelijaké bláboly, kterým budu rozumět jen já a co Vy? Nic, nebudete ničemu rozumět, nic nepochopíte, přestanete sem chodit a celý tento projekt přijde vniveč. To by bylo rozhodně špatně. Proto apeluji na všechny, napište svůj názor, napište své připomínky, co se Vám tady líbí, co postrádáte, co se Vám nelíbí, co nechápete, co je špatně, nnapište všechno, co Vás napadne (ovšem s přijatelným slovníkem, prosím!). Velmi to přispěje k dalšímu vývoji stránek. Můžete použít komentářů nebo mi napsat osobně, dole u své ikonky mi můžete poslat soukromou zprávu, mám tam i e-mailovou adresu, popřípadě ICQ.

Děkuji Vám všem! :-)



Pokračovat můžete zde:

ELEMENTARY

Opisný budoucí čas

Toto vyjádření budoucího času pomocí opisu není vůbec složité. Je to téměř to samé jako v angličtině vazba GOING TO. Ve španělštině je jeho použití ještě volnější než u anglických mluvčích.
ALL LEVELS

Španělština zdarma na Facebooku a Twitteru

Nyní naleznete naše stránky na Facebooku a Twitteru.
ELEMENTARY

Základní předložky

Výčet základních předložek, bez kterých se rozhodně neobejdete a jejich používání, které dělá často velké problémy, a to nejen začátečníkům.
Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Zpětná vazba 30 41104 Od kamila poslední příspěvek
před 13 lety